LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Spoznajte jajce

Žig na jajcu razkriva vse
Ključne besede: ivjana, banić, jajca, žigosanje
Vsako jajce mora biti žigosano. Žig vsebuje številko načina reje, ISO-kodo države porekla (za Slovenijo SI) ter registrsko številko proizvajalca. RAZVRŠČANJE JAJC PO KAKOVOSTI: • jajca ‘’razreda A’’ ali ‘’sveža’’, • jajca ‘’razreda B’’ (jajca razreda B se odpremljajo samo industriji). RAZVRŠČANJE JAJC ‘‘razreda A’’ (PO MASI): XL – zelo velika (73 g in več) L – velika (od 63 g do 73 g) M – srednja (od 53 g do 63 g) S – majhna (pod 53 g)


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)