LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Ivjanina kuhinja do nazga

Recept za vegi labode
Ključne besede: kuhinja do nazga, ivjana, vodušel, nož
Praznično mizo si lahko polepšaš s simpatičnimi labodi, izdelanimi iz jabolk. Vse kar potrebuješ je nekaj jabolk, deska za rezanje in oster nož. Ivjana priproča nože CHROMA "Best in Test".                                        V času peke potic ti morda prav pride praktični nasvet (ne)priznane mojstrice ločevanja rumenjaka in beljaka. *** Vsem naprednejšim pa Ivjana svetuje: pred začetkom kuhe preveri ostrino noža. Potrebuješ: desko za rezanje paradižnik nož Postopek: Na desko položi paradižnik. Prereži ga z nožem. Možni zapleti: Zaradi prevelikega pritiska s TOPIM nožem se paradižnik lahko stlači. Ker imaš tako top nož, ti zmanjka časa za dokončanje jedi.   Ivjanina rešitev: kupi si nož CHROMA, ki je gladko zmagal v disciplinah ostrina, trajnost ostrine in občutljivost na rjo – »Best in Test« pri vodilnem skandinavskem testnem inštitutu. Dobiš ga tukaj!