Ivjanina kuhinja do nazga
24. 12. 2013 ob 13:01
Recept za vegi labode
Ključne besede: kuhinja do nazga, ivjana, vodušel, nož
Praznično mizo si lahko polepšaš s simpatičnimi labodi, izdelanimi iz jabolk. Vse kar potrebuješ je nekaj jabolk, deska za rezanje in oster nož. Ivjana priproča nože CHROMA "Best in Test".
V času peke potic ti morda prav pride praktični nasvet (ne)priznane mojstrice ločevanja rumenjaka in beljaka.
***
Vsem naprednejšim pa Ivjana svetuje: pred začetkom kuhe preveri ostrino noža.
Potrebuješ:
desko za rezanje
paradižnik
nož
Postopek:
Na desko položi paradižnik.
Prereži ga z nožem.
Možni zapleti:
Zaradi prevelikega pritiska s TOPIM nožem se paradižnik lahko stlači.
Ker imaš tako top nož, ti zmanjka časa za dokončanje jedi.
Ivjanina rešitev: kupi si nož CHROMA, ki je gladko zmagal v disciplinah ostrina, trajnost ostrine in občutljivost na rjo – »Best in Test« pri vodilnem skandinavskem testnem inštitutu. Dobiš ga tukaj!