LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Olupi ga v eni potezi!

S tem trikom bo pražen krompir večkrat na mizi
Ključne besede: nasveti, recept, krompir, video, viralno
Vsi dobro vemo, da ni pravega nedeljskega kosila brez praženega krompirja, ki pa kuharjem in kuharicam povzroča kar nekaj preglavic. Praženec je namreč najboljši, če krompir zanj skuhamo »v kosu« in ga nato še vročega olupimo.   Tisti bolj pogumni stisnejo zobe in vroč krompir vzamejo kar v roke, drugi se odločajo za preverjeno strategijo z nabadanjem krompirja na vilice, ta preprosta rešitev pa je navdušila ves svet že pred kuhanjem zarežite kožo krompirja, kot je to prikazano na posnetku, in ga skuhanega enostavno »slecite«!   Pa dober tek.


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)