LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

"Znanja, ki krojijo prihodnost"

Na 12. Tehnološki konferenci o vzdrževanju motornih vozil, ki je letos potekala pod sloganom »Znanja, ki krojijo prihodnost«, se je zbralo več kot 200 udeležencev iz avtomobilske panoge
Ključne besede: konferenca, GMT, Adel, Metron inštitut, motorna, vozila
Srečanje, ki je potekalo v organizaciji podjetij GMT/Adel in Metron inštitut, je namenjeno predvsem izmenjavi izkušenj in znanja med izdelovalci rezervnih delov in ponudniki različnih storitev, povezanih z vzdrževanjem vozil, ter mehaniki oziroma predstavniki podjetij, ki skrbijo za dobro kondicijo vseh vrst vozil. Kot so zbrani na srečanju ugotavljali, sodobna vozila s čedalje več napredne opreme zahtevajo tudi odlično usposobljene strokovnjake za vzdrževanje. Poleg uspešnega diagnosticiranja pogosto zelo kompleksnih napak, ki zahteva širok spekter znanj, morajo te napake učinkovito odpraviti s pravilno uporabo orodij in sistemov, brez katerih vzdrževanje in popravila sodobnih vozil tako rekoč niso več mogoča, ter znati pravilno vgraditi kakovostne nadomestne dele, ki so na voljo na trgu. Le s primernim strokovnim pristopom in doslednim spoštovanjem navodil izdelovalcev orodij, opreme in rezervnih delov je mogoče zagotoviti ustrezno raven varnosti uporabe ter skladnost z vrsto različnih predpisov, ki se nanašajo na zasnovo in uporabo vozil. Kot pravijo organizatorji srečanja z večletno tradicijo, bo le-to še raslo in sledilo vsem sodobnim trendom v avtomobilski industriji in prometu nasploh. Pomen vzdrževanja vozil bo namreč z uvajanjem naprednejših tehnologij in sistemov za samodejno vožnjo še večji, saj bo morala biti vgrajena tehnologija še toliko bolj neoporečna in ustrezno vzdrževana.


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)