LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Kuhala je JAJCA in dodala sodo bikarbono: TO se je zgodilo!

Ta trik ti lahko olajša življenje
Ključne besede: trik, nasvet, jajca, neverjetno, soda, bikarbona, smeh, zabava
Nihče ne ve za ta super trik, zato ga razkrivamo. Nekatera trdo kuhana jajca se olupijo z lahkoto, to si zagotovo že opazil, medtem ko nekatera potrebujejo precej napora. Strokovnjaki pravijo, da je idealno, da jajca kuhamo takrat, ko so stara sedem do deset dni. A sedaj je ti še en trik: Jajca kuhaj in med kuhanjem dodaj žlico sode bikarbone. Natrijev bikarbonat bo povečal alkalnost jajc, zato se jih lažje olupi. Si vedel za ta TRIK?


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)