LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Ni prenesel NJENE ''NAPAKE'' in jo je zapustil, ko ji je bilo najtežje! Najela osebnega trenerja in zgodilo se je nepričakovano ...

Vpisala se je v fitnes, si najela osebnega trenerja in se vanj zaljubila
Ključne besede: fitnes, invalid, voziček, kap, poškodba, ločitev, napaka, depresija, vztrajnost, ljubezen, trener
Riona Kelly je imela 37 let, ko jo je zadela kap in je pristala v bolnišnici. Ostala je paralizirana od pasu navzdol in njeno življenje se je spremenilo v trenutku. Zdravniki so ji dejali, da mora ne bo nikoli več hodila. Dobila je invalidski voziček in se navaditi živeti drugače. Mama štirih otrok je bila obupana in ni vedela, kako naprej. Na srečo je imela ob sebi moža, ki pa ji je ob strani stal le kratek čas, dokler ni uvidel, da tega ne zmore več. Zapustil jo je, saj ni prenesel tega, da je njegova žena na invalidskem vozičku ter bi moral skrbeti zanjo. To jo je še dodatno prizadelo in je zapadla v depresijo. Želela je končati svoje življenje, saj se ji je vse zdelo brez smisla. Ob sebi je takrat imela prijateljico Sarah, ki jo je bodrila in ji dejala, da se mora pobrati, da bo znova stala na nogah. Spodbujala jo je, da se bori zase in otroke ter znova zaživi. Začela je obiskovati psihoterapevta in ko si je mentalno opomogla, je bil čas, da gre naprej. Začela je hoditi na fizioterapije in vsak dan garala za to, da se znova postavi na noge. Po dolgih 4 mesecih preživljanja v bolnišnici in obiskovanja fizioterapij, je končno bil čas, da odide domov. Vpisala se je na ure fitnesa in si najela osebnega trenerja. Ime mu je bilo Keith (35) in od prvega dne sta si bila naklonjena. Po nekaj mesecih treningov sta se močno navezala in njun odnos je postal več kot le trening. Postala sta par. Keith je vzljubil njeno družino in se prikupil njenim otrokom. Pomagal ji je v najtežjih časih in bil ob njej, ko ga je najbolj potrebovala.  Po nekaj mesecih treningov se je utrdila in znova stala na nogah. Počasi je opustila invalidski voziček in začela hoditi s pomočjo bergel.''Invalidski voziček potrebujem le za daljše razdalje, doma pa ga ne potrebujem več. Iz dneva v dan sem močnejša in brez Ketiha mi ne bi uspelo,'' pove zadovoljna. Na vse to pa se je odzval tudi njen bivši partner Richard, ki je dejal, da je ni zapustil zaradi tega ker je ostala paralizirana, ampak je hotel ločitev že pred nesrečo. Riona pravi, da je to ne gane več, saj ga je prebolela in našla srečo v ljubezni drugje.


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)