LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Deželak storil potezo, ki je ekipa ni pričakovala! Zaradi tega si bo zaključek kolesarske dirke v Parizu ogledal V ŽIVO!

Daroval darila, ki so mu pri srcu in si prislužil ogled spektakularne kolesarske dirke v živo!
Ključne besede: Miha, Deželak, Pariz, kolesarstvo, Francija, dirka, tour, Francija, 2020, Denis, Avdić, Show, solze, ganljivo
Trenutno je celotna Slovenija in z njo tudi Deželak v veliki kolesarki evforiji, kjer se bo po vsej verjetnosti pisala zgodovina! Slovenska kolesarja Primož Roglič in Tadej Pogačar sta vodilna na znamenitem Tour de France in zna se zgoditi, da bo nekdo od njiju v nedeljo osvojil največjo kolesarsko dirko na svetu s ciljem v Parizu. Mihi so prijatelji iz Denis Avdić Showa ponudili, da ga lahko spravijo v Pariz na Elizejske poljane kjer bo tudi cilj. Deželak bo lahko tako tudi v živo priča spektakularnemu koncu znamenite dirke in morebitnemu zgodovinskemu slovenskemu slavju! Denis, Jana in Anja pa so v zameno želeli darila, ki jih je Miha prejel kot zmagovalec nedavnega izbora za fatalnega moškega 2020.  "Jaz si želim viski, ki si ga dobil," je rekla Anja. "Jaz si želim kozarce za viski," je dejala Jana. "Jaz pa bi imel uro Calvin Klein," pa je pripomnil Denis. Deželak je v preteklosti že bil priča nekaterim velikim športnim dogodkom in ključnim momentom slovenskih športnikov. Šel je Olimpijske igre v Soči, na Evropsko prvenstvo u košarki, kjer je slovenski reprezentanci uspela zgodovinska zmaga in še na mnoge druge športne dogodke.Je Miha predal vsa darila in se bo odpravil v Pariz na francoski rogljiček in na zaključek največje kolesarske dirke na svetu? Preveri v videu!